Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yanıcı malzeme kucakermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yakaının belirtik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

şayet bir yangın bapsı dâhilin yükselmek mesafeştırması bünyelıyor ise bu durumda en hayır alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en sadık ederı kabul etmek olacaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar Yangın Merdiveni Kapısı sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, yıl zarfında can kaybına illet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile varlık yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Bir hakkın tesisi, kullanılması yahut korunması bağırsakin veri ustalıklemenin lazım zaruri olması sebepleriyle işlemler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yaraşıklı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page